160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

AKINCI YÖNETİM YENİ YERİNDE

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2022 - 14:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

AKINCI YÖNETİM YENİ YERİNDE

Samsun'da site, apartman ve iş merkezi yönetim sektörünün öncü kuruluşlarından Akıncı Yönetim yeni hizmet ofisi törenle açıldı.
Samsun'da 2016 yılında site, apartman ve iş merkezi yönetimi iş kolunda hizmet vermeye başlayan Akıncı Yönetim, yeni hizmet binası Atakum ilçesinde düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Törende açılış konuşması yapan Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Akıncı Yönetim'in sektöründeki öncü firmalarından olduğunu belirterek, ''Kurulduğu günden bugüne işini doğru yapan, insan ilişkilerini güçlendiren Akıncı Yönetim, büyüyerek bugünlere geldi. Verilen hizmetin daha iyi ve daha işlevsel olması adına açılam ofisin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. Açılışa katılan Uluslararası Tesis Yönetim Derneği Başkanı Burhan Şen ise yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, Akıncı Yönetim sahibi Metin Akıncıoğlu'na plaket takdim etti. Akıncı Yönetim sahibi Metin Akıncıoğlu da 2016 yılında sektöre girdiklerini belirterek, ''6 yıldır insanlara en iyi hizmeti verebilmek adına gece gündüz çalıştık. İyi ilişkiler kurduk. İşimizi geliştirmek adına çalışmalar yaptık. Bugün sektörümüzde iyi bir yerdeyiz. Daha fazla çalışarak daha fazla insana hizmet vermek istiyoruz'' diye konuştu Açılışa ayrıca emlak firmaları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Samsun'da site, apartman ve iş merkezi yönetim sektörünün öncü kuruluşlarından Akıncı Yönetim yeni hizmet ofisi törenle açıldı.

Samsun'da 2016 yılında site, apartman ve iş merkezi yönetimi iş kolunda hizmet vermeye başlayan Akıncı Yönetim, yeni hizmet binası Atakum ilçesinde düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Törende açılış konuşması yapan Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Akıncı Yönetim'in sektöründeki öncü firmalarından olduğunu belirterek, ''Kurulduğu günden bugüne işini doğru yapan, insan ilişkilerini güçlendiren Akıncı Yönetim, büyüyerek bugünlere geldi. Verilen hizmetin daha iyi ve daha işlevsel olması adına açılam ofisin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Açılışa katılan Uluslararası Tesis Yönetim Derneği Başkanı Burhan Şen ise yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, Akıncı Yönetim sahibi Metin Akıncıoğlu'na plaket takdim etti.

Akıncı Yönetim sahibi Metin Akıncıoğlu da 2016 yılında sektöre girdiklerini belirterek, ''6 yıldır insanlara en iyi hizmeti verebilmek adına gece gündüz çalıştık. İyi ilişkiler kurduk. İşimizi geliştirmek adına çalışmalar yaptık. Bugün sektörümüzde iyi bir yerdeyiz. Daha fazla çalışarak daha fazla insana hizmet vermek istiyoruz'' diye konuştu

Açılışa ayrıca emlak firmaları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.