160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

İLKADIM TEMİZLİK FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ!

SAMSUN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

İLKADIM TEMİZLİK FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ!

Temizlik işlerinde başarılı bir performans sergileyen İlkadım Belediyesi, filosunu güçlendirerek çalışmalarını daha da hızlandırdı.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi'nin yeni temizlik araçlarını Belediye Hizmet binasında test etti.Başkan Demirtaş, “Bu güne kadar ilkadım Belediyesi’nde 5 Büyük, 5 Küçük hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, 2 yol süpürme aracı 2 damperli,2 küçük açık kasa,10 Yıkama Aracı,2 Vinç ve bünyemize yeni kattığımız 3 Çaça,1Elektirkli Süpürme araçla birlikte 29 araçlık filoya 3 araç daha kazandırdık. Temizlik hizmeti anlamında % 60 daha fazla büyümüş olduk” dedi. “İlkadım’ı kendi evimiz gibi görüyoruz” İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a tanıtımına sunulan ve İlkadım Belediyesi tarafından temizlik hizmetlerine katkı sağlaması amacıyla alımı gerçekleştirilen 3 adet temizlik aracı test sonrası hizmete girdi.Göreve geldiğinden itibaren yapılan çalışmalar neticesinde, temizlik ve çöp toplama şikayetlerinde ciddi oranda azalma olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, Başından bu yana söylüyoruz; temizlik bizim çok hassas olduğumuz bir konu. Biz, “İlkadım’ı seviyoruz” diyerek yola çıktık. Aynı zamanda İlkadım’ı kendi evimiz gibi görüyoruz. İnsanlar nasıl kendi evinin temizliği ile övünürse, biz de ilçemizin temizliği ile övünmek istediğimizi söylüyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana, temizlik konusunda ciddi adımlar attık. İlk göreve geldiğim zamanlar temizlikle ilgili şikayetler alıyorduk. Şimdi, temizlik ve çöp toplama ile ilgili şikayetlerin ciddi oranda azaldığını memnuniyetle görüyoruz” dedi. “29 olan filoya 3 yeni araç daha eklendi” 29 olan araç filosuna teknoloji donanımlı 3 araç daha eklediklerini söyleyen Başkan Demirtaş; “Bu güne kadar İlkadım Belediyesi’nde çöp toplama aracı, yol süpürme aracı, hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu olmak kaydıyla, 29 aracımız mevcuttu. Bunların 1-2 tanesi de sürekli arıza veriyordu. Bu araçların 3 tanesi “ÇAÇA” dediğimiz İlkadım’da uygulanan yeraltı ve yer üstü konteynerlerini alabilen araç,1 tanesi ise yeni teknoloji donamlı yüklü vakumlu elektrikli yol süpürme aracıyla birlikte süpürme araç sayımızı 3’e çıkardık. Özellikle çöp konteynırlarının belli periyotlarda yıkanması ile ilgili sıkıntılarımız vardı.Çaça ismi verilen araç ile çöp konteynırlarından kaynaklı koku probleminin önemli ölçüde giderildiğini göreceksiniz. Yüksek basınçlı mobil yıkama ünitesi bulunan aracımızda filomuza önemli bir araç kazandırmış olduk diye düşünüyorum” dedi.
Temizlik işlerinde başarılı bir performans sergileyen İlkadım Belediyesi, filosunu güçlendirerek çalışmalarını daha da hızlandırdı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi'nin yeni temizlik araçlarını Belediye Hizmet binasında test etti.Başkan Demirtaş, “Bu güne kadar ilkadım Belediyesi’nde 5 Büyük, 5 Küçük hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, 2 yol süpürme aracı 2 damperli,2 küçük açık kasa,10 Yıkama Aracı,2 Vinç ve bünyemize yeni kattığımız 3 Çaça,1Elektirkli Süpürme araçla birlikte 29 araçlık filoya 3 araç daha kazandırdık. Temizlik hizmeti anlamında % 60 daha fazla büyümüş olduk” dedi.

“İlkadım’ı kendi evimiz gibi görüyoruz”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a tanıtımına sunulan ve İlkadım Belediyesi tarafından temizlik hizmetlerine katkı sağlaması amacıyla alımı gerçekleştirilen 3 adet temizlik aracı test sonrası hizmete girdi.Göreve geldiğinden itibaren yapılan çalışmalar neticesinde, temizlik ve çöp toplama şikayetlerinde ciddi oranda azalma olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, Başından bu yana söylüyoruz; temizlik bizim çok hassas olduğumuz bir konu. Biz, “İlkadım’ı seviyoruz” diyerek yola çıktık. Aynı zamanda İlkadım’ı kendi evimiz gibi görüyoruz. İnsanlar nasıl kendi evinin temizliği ile övünürse, biz de ilçemizin temizliği ile övünmek istediğimizi söylüyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana, temizlik konusunda ciddi adımlar attık. İlk göreve geldiğim zamanlar temizlikle ilgili şikayetler alıyorduk. Şimdi, temizlik ve çöp toplama ile ilgili şikayetlerin ciddi oranda azaldığını memnuniyetle görüyoruz” dedi.

“29 olan filoya 3 yeni araç daha eklendi”

29 olan araç filosuna teknoloji donanımlı 3 araç daha eklediklerini söyleyen Başkan Demirtaş; “Bu güne kadar İlkadım Belediyesi’nde çöp toplama aracı, yol süpürme aracı, hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu olmak kaydıyla, 29 aracımız mevcuttu. Bunların 1-2 tanesi de sürekli arıza veriyordu. Bu araçların 3 tanesi “ÇAÇA” dediğimiz İlkadım’da uygulanan yeraltı ve yer üstü konteynerlerini alabilen araç,1 tanesi ise yeni teknoloji donamlı yüklü vakumlu elektrikli yol süpürme aracıyla birlikte süpürme araç sayımızı 3’e çıkardık. Özellikle çöp konteynırlarının belli periyotlarda yıkanması ile ilgili sıkıntılarımız vardı.Çaça ismi verilen araç ile çöp konteynırlarından kaynaklı koku probleminin önemli ölçüde giderildiğini göreceksiniz. Yüksek basınçlı mobil yıkama ünitesi bulunan aracımızda filomuza önemli bir araç kazandırmış olduk diye düşünüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.