160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BAFRA TSO'NUN GÜÇLÜ ADAYI; SERDAL SEFA KOCABAŞ

SAMSUN 17.09.2022 - 12:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BAFRA TSO'NUN GÜÇLÜ ADAYI; SERDAL SEFA KOCABAŞ

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olan iş insanı Serdal Sefa Kocabaş, “Önceliğimiz, ilçemizin ticaretine, sanayisine ve tarımına güç katmak. Bu anlamda önemli projelerle, kapsamlı çalışmalarla göreve talibiz” dedi.
Bafra’da sosyal, kültürel ve sportif birçok çalışmaya verdiği desteklerle tanınan DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine güçlü bir ekiple aday olduklarını belirtti.   BAFRA MARKASI GÜÇLENECEK Türkiye’nin marka yaşam merkezlerinin başında Bafra’nın geldiğine dikkat çeken Serdal Sefa Kocabaş, bu markanın daha da etkin hale gelmesi için yola çıktıklarını belirterek, “Bafra İlçesinin geleceğine yön verecek çalışmalar, ticaretine, sanayisine ve tarımına güç katacak projelerle bu göreve talip oldum. Bafra, sadece Samsun’un değil, Türkiye’nin önemli yaşam merkezlerinden birisidir. Bu markayı daha etkin hale getirmek, projelerimizle ve çalışmalarımızla iş dünyasına güç katmak istiyoruz” dedi.   GÜÇLÜ EKİP, GÜÇLÜ TSO Güçlü bir ekiple Bafra TSO yönetimine aday olduklarına dikkat çeken Serdal Sefa Kocabaş, “Her biri birbirinden kıymetli, Bafralı iş insanlarından oluşan güçlü bir yönetim listesi hazırladık. Bafra’nın istihdamına, sanayisine, ticaretine ve tarımına güç veren bu isimlerle birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odasını yönetmek istiyoruz. Bafra TSO, ilçede birçok dinamiği harekete geçirebilecek, önemli projelere öncülük edebilecek bir noktadadır. Biz gençliğimizle, heyecanımızla, Bafra’ya olan sevgimizle bu dinamikleri harekete geçireceğiz” diye konuştu.   İŞ DÜNYASI KARARINI VERMİŞ Yaklaşan seçimler öncesi gördükleri ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını söyleyen Serdal Sefa Kocabaş, “Bafra, Yakakent, Alaçam ve Engiz'deki iş insanlarımızdan gördüğümüz ilgi ve adaylığımızla ilgili verilen destek karşısında mutluyuz. Bu birlik ve beraberlik ile seçimleri kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Seçimleri biz kazandığımız takdirde, asıl kazanan Bafra olacaktır. Ziyaretlerimizi ve seçim çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Gördüğümüz tablodan anladığımız kadarıyla da, Bafra iş dünyası kararını vermiş, sandık başına gidip, değişimden yana oyunu kullanmaya hazır bekliyor” dedi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olan iş insanı Serdal Sefa Kocabaş, “Önceliğimiz, ilçemizin ticaretine, sanayisine ve tarımına güç katmak. Bu anlamda önemli projelerle, kapsamlı çalışmalarla göreve talibiz” dedi.

Bafra’da sosyal, kültürel ve sportif birçok çalışmaya verdiği desteklerle tanınan DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine güçlü bir ekiple aday olduklarını belirtti.

 

BAFRA MARKASI GÜÇLENECEK
Türkiye’nin marka yaşam merkezlerinin başında Bafra’nın geldiğine dikkat çeken Serdal Sefa Kocabaş, bu markanın daha da etkin hale gelmesi için yola çıktıklarını belirterek, “Bafra İlçesinin geleceğine yön verecek çalışmalar, ticaretine, sanayisine ve tarımına güç katacak projelerle bu göreve talip oldum. Bafra, sadece Samsun’un değil, Türkiye’nin önemli yaşam merkezlerinden birisidir. Bu markayı daha etkin hale getirmek, projelerimizle ve çalışmalarımızla iş dünyasına güç katmak istiyoruz” dedi.

 

GÜÇLÜ EKİP, GÜÇLÜ TSO
Güçlü bir ekiple Bafra TSO yönetimine aday olduklarına dikkat çeken Serdal Sefa Kocabaş, “Her biri birbirinden kıymetli, Bafralı iş insanlarından oluşan güçlü bir yönetim listesi hazırladık. Bafra’nın istihdamına, sanayisine, ticaretine ve tarımına güç veren bu isimlerle birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odasını yönetmek istiyoruz. Bafra TSO, ilçede birçok dinamiği harekete geçirebilecek, önemli projelere öncülük edebilecek bir noktadadır. Biz gençliğimizle, heyecanımızla, Bafra’ya olan sevgimizle bu dinamikleri harekete geçireceğiz” diye konuştu.

 

İŞ DÜNYASI KARARINI VERMİŞ
Yaklaşan seçimler öncesi gördükleri ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını söyleyen Serdal Sefa Kocabaş, “Bafra, Yakakent, Alaçam ve Engiz'deki iş insanlarımızdan gördüğümüz ilgi ve adaylığımızla ilgili verilen destek karşısında mutluyuz. Bu birlik ve beraberlik ile seçimleri kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Seçimleri biz kazandığımız takdirde, asıl kazanan Bafra olacaktır. Ziyaretlerimizi ve seçim çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Gördüğümüz tablodan anladığımız kadarıyla da, Bafra iş dünyası kararını vermiş, sandık başına gidip, değişimden yana oyunu kullanmaya hazır bekliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.