160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BİNALİ YILDIRIM RAMADA PLAZA BY WYNDHAM SAMSUN’DA KONAKLADI

25.07.2022 - 10:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BİNALİ YILDIRIM RAMADA PLAZA BY WYNDHAM SAMSUN’DA KONAKLADI

Samsun’da bir dizi etkinlik ve programlara katılacak olan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım dün akşam Ramada Plaza By Wyndham Samsun’da konakladı
Samsun’un İlkadım ilçesinde Nisan ayında hizmete giren ve 19 Mayıs günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından açılan Ramada Plaza By Wyndham Samsun verdiği hizmet kalitesiyle öne çıkmaya devam ediyor.  Otelde son olarak Samsun’da bir dizi etkinlik ve programlara katılmak için gelen AK Parti Genel Başkanvekili, Türk Devletler Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım konakladı. Dün akşam saatlerinde şehre gelen Binali Yıldırım, otele geçerek Samsun Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu,  Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk ve otel sahibi Zafer Dilmen ile sohbet etti.
Samsun’da bir dizi etkinlik ve programlara katılacak olan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım dün akşam Ramada Plaza By Wyndham Samsun’da konakladı

Samsun’un İlkadım ilçesinde Nisan ayında hizmete giren ve 19 Mayıs günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından açılan Ramada Plaza By Wyndham Samsun verdiği hizmet kalitesiyle öne çıkmaya devam ediyor. 


Otelde son olarak Samsun’da bir dizi etkinlik ve programlara katılmak için gelen AK Parti Genel Başkanvekili, Türk Devletler Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım konakladı. Dün akşam saatlerinde şehre gelen Binali Yıldırım, otele geçerek Samsun Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu,  Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk ve otel sahibi Zafer Dilmen ile sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.