160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BURAK ÖKSÜZOĞLU'NUN MUTLU GÜNÜ

MAGAZİN 06.09.2022 - 14:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BURAK ÖKSÜZOĞLU'NUN MUTLU GÜNÜ

Samsunlu ünlü aranjör Burak Öksüzoğlu'nun oğulları Rüzgar ve Arda muhteşem bir düğünle erkekliğe ilk adımı attı.
Seda Sayan, Mustafa Sandal, Demet Akalın gibi bir çok isme verdiği hit şarkılarla adını duyuran Samsunlu aranjör Burak Öksüzoğlu ve Sevgi Öksüzoğlu çiftinin oğulları, Rüzgar ve Arda sünnnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.   Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen sünnet düğünü öncesinde atlarla ve faytonlarla sünnet turu atılarak nostaljik bir hava yaşandı. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve ünlü sanatçıların çelenk ve mesaj gönderdiği düğüne, Burak Öksüzoğlu'nun yakın arkadaşı sanatçı Şahin de katılarak, mini bir konser verdi.   Ayrıca Burak Öksüzoğlu ünlü sanatçıların seslendirdiği hit şarkılarını gelen misafirlere kendisi okudu. Düğüne katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da, Öksüzoğlu ailesini tebrik etti.
Samsunlu ünlü aranjör Burak Öksüzoğlu'nun oğulları Rüzgar ve Arda muhteşem bir düğünle erkekliğe ilk adımı attı.

Seda Sayan, Mustafa Sandal, Demet Akalın gibi bir çok isme verdiği hit şarkılarla adını duyuran Samsunlu aranjör Burak Öksüzoğlu ve Sevgi Öksüzoğlu çiftinin oğulları, Rüzgar ve Arda sünnnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

 

Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen sünnet düğünü öncesinde atlarla ve faytonlarla sünnet turu atılarak nostaljik bir hava yaşandı. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve ünlü sanatçıların çelenk ve mesaj gönderdiği düğüne, Burak Öksüzoğlu'nun yakın arkadaşı sanatçı Şahin de katılarak, mini bir konser verdi.

 

Ayrıca Burak Öksüzoğlu ünlü sanatçıların seslendirdiği hit şarkılarını gelen misafirlere kendisi okudu. Düğüne katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da, Öksüzoğlu ailesini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.