160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BURHAN EKİZ'DEN MUSTAFA DEMİR'E GEÇMİŞ OLSUN

22.07.2022 - 08:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BURHAN EKİZ'DEN MUSTAFA DEMİR'E GEÇMİŞ OLSUN

Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Başkanı Burhan Ekiz, hastalığı nedeni ile geçici olarak tedavi amaçlı izne ayrılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sağlığına tez zamanda kavuşmasını temenni ettiklerini söyledi.
Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Ekiz, hastalığı nedeni ile geçici olarak tedavi amaçlı olarak izne ayrılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sağlığına tez zamanda kavuşmasını temenni ettiklerini ifade etti.   Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Ekiz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in hastalığını büyük bir üzüntü ile öğrendiklerini kaydederek, ''Öncelikle kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla büyük geçmiş olsun diyoruz. Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları olarak bizim her zaman yanımızda olan başkanımızın hastalığı bizleri derinden üzmüştür. Rahatsızlığı dolayısıyla görevinden izne ayrılan başkanımıza tedavi süreci sonrasında sağlıklı bir şekilde görevinin başına ve aramıza döneceğine inanıyor, Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına ve hal esnafı adına geçmiş olsun diyoruz'' dedi.
Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Başkanı Burhan Ekiz, hastalığı nedeni ile geçici olarak tedavi amaçlı izne ayrılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sağlığına tez zamanda kavuşmasını temenni ettiklerini söyledi.

Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Ekiz, hastalığı nedeni ile geçici olarak tedavi amaçlı olarak izne ayrılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sağlığına tez zamanda kavuşmasını temenni ettiklerini ifade etti.

 

Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Ekiz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in hastalığını büyük bir üzüntü ile öğrendiklerini kaydederek, ''Öncelikle kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla büyük geçmiş olsun diyoruz. Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları olarak bizim her zaman yanımızda olan başkanımızın hastalığı bizleri derinden üzmüştür. Rahatsızlığı dolayısıyla görevinden izne ayrılan başkanımıza tedavi süreci sonrasında sağlıklı bir şekilde görevinin başına ve aramıza döneceğine inanıyor, Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına ve hal esnafı adına geçmiş olsun diyoruz'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.