160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

CANİK'TE SOKAKLAR TERTEMİZ

SAMSUN 13.10.2022 - 14:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

CANİK'TE SOKAKLAR TERTEMİZ

Canik Belediyesi, ilçenin dört bir yanında temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 7/24 görev başında!
Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlçe genelinde bulunan cadde ve sokaklarda periyodik olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra dezenfekte ve yıkama çalışmaları da gerçekleştiriliyor. DETAYLI TEMİZLİK İlçenin tüm noktalarında temizlik çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizin tüm noktalarında temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin tüm cadde ve sokaklarını ekiplerimizle birlikte detaylı bir şekilde temizliyoruz. Çöp konteynerlerinin düzenli olarak bakım, onarım ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik bir yaşam alanı oluşturmak adına temizlik çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.   ÇÖP TAKSİLER VATANDAŞIN HİZMETİNDE  İlçede faaliyete geçirilen ‘Çöp Taksiler’ ile günün her saatinde çöp toplama hizmetinin gerçekleştirildiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde hayata geçirdiğimiz çöp taksi uygulamasıyla günün her saatinde çöp toplama ve çöp konteyneri boşaltma işlemlerini gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Çöp taksilerin vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine çöp kaldırma işlemlerini anında gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde vatandaşlarımız tarafından belediyemize gelen ihbarlar doğrultusunda dakikalar içerisinde çöp kaldırma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Çöp taksilerimizle vatandaşlarımızın taleplerini hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz” diye konuştu
Canik Belediyesi, ilçenin dört bir yanında temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 7/24 görev başında!

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlçe genelinde bulunan cadde ve sokaklarda periyodik olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra dezenfekte ve yıkama çalışmaları da gerçekleştiriliyor.



DETAYLI TEMİZLİK
İlçenin tüm noktalarında temizlik çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizin tüm noktalarında temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin tüm cadde ve sokaklarını ekiplerimizle birlikte detaylı bir şekilde temizliyoruz. Çöp konteynerlerinin düzenli olarak bakım, onarım ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik bir yaşam alanı oluşturmak adına temizlik çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

 


ÇÖP TAKSİLER VATANDAŞIN HİZMETİNDE 
İlçede faaliyete geçirilen ‘Çöp Taksiler’ ile günün her saatinde çöp toplama hizmetinin gerçekleştirildiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde hayata geçirdiğimiz çöp taksi uygulamasıyla günün her saatinde çöp toplama ve çöp konteyneri boşaltma işlemlerini gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Çöp taksilerin vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine çöp kaldırma işlemlerini anında gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde vatandaşlarımız tarafından belediyemize gelen ihbarlar doğrultusunda dakikalar içerisinde çöp kaldırma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Çöp taksilerimizle vatandaşlarımızın taleplerini hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.