160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

CEMİL DEVECİ SATA SATA BİTİREMEDİ!

SAMSUN 08.09.2022 - 12:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

CEMİL DEVECİ SATA SATA BİTİREMEDİ!

Katıldığı televizyon programında “Her şeyi satmışlar, masa kadar bile yer kalmamış” diyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, yeni ihalelerle birlikte 3 yılda 262. taşınmazı satmış olacak!
Seçimlerden sonra yaptığı, “Her şeyi satmışlar, masa kadar bile yer kalmamış” şeklindeki açıklamasıyla önceki dönem yönetimini hedef gösteren Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediyeye ait yerleri satmaya devam ediyor! Daha önce belediyeye ait 154 yerin satışını yapan Başkan Deveci, şimdi de 107 yeni yerin daha satışına hazırlanıyor. Mülkiyeti Atakum Belediyesine ait toplam 107 taşınmazın satışına hazırlanan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, daha önce sattığı 154 taşınmazla birlikte, göreve geldiği 2019 yılının Mart ayından bu yana 262. taşınmazı satmış olacak. Belediyeye ait taşınmazları hızla satmaya devam eden Başkan Deveci’nin, önceki dönem yönetimini hedef alarak yaptığı, “Her şeyi satmışlar, masa kadar bile yer kalmamış” açıklaması yeniden akıllara geldi. Başkan Deveci’nin katıldığı televizyon programında, Atakum Belediyesine ait tek bir taşınmazın bile kalmadığını söyleyerek yaptığı enkaz edebiyatının aksine, düzenli olarak yer ve taşınmaz satışı yaptığı öğrenilmesi, kamuoyunda tepki oluşturdu.  
Katıldığı televizyon programında “Her şeyi satmışlar, masa kadar bile yer kalmamış” diyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, yeni ihalelerle birlikte 3 yılda 262. taşınmazı satmış olacak!

Seçimlerden sonra yaptığı, “Her şeyi satmışlar, masa kadar bile yer kalmamış” şeklindeki açıklamasıyla önceki dönem yönetimini hedef gösteren Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediyeye ait yerleri satmaya devam ediyor! Daha önce belediyeye ait 154 yerin satışını yapan Başkan Deveci, şimdi de 107 yeni yerin daha satışına hazırlanıyor.



Mülkiyeti Atakum Belediyesine ait toplam 107 taşınmazın satışına hazırlanan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, daha önce sattığı 154 taşınmazla birlikte, göreve geldiği 2019 yılının Mart ayından bu yana 262. taşınmazı satmış olacak. Belediyeye ait taşınmazları hızla satmaya devam eden Başkan Deveci’nin, önceki dönem yönetimini hedef alarak yaptığı, “Her şeyi satmışlar, masa kadar bile yer kalmamış” açıklaması yeniden akıllara geldi.



Başkan Deveci’nin katıldığı televizyon programında, Atakum Belediyesine ait tek bir taşınmazın bile kalmadığını söyleyerek yaptığı enkaz edebiyatının aksine, düzenli olarak yer ve taşınmaz satışı yaptığı öğrenilmesi, kamuoyunda tepki oluşturdu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.