160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ÇERKESLERE AKRABA ZİYARETİ

GÜNDEM 27.06.2022 - 11:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ÇERKESLERE AKRABA ZİYARETİ

Çerkes İş İnsanları Derneği, Kfar Kama (İsrail) Belediye Başkanı Zakaria Napso'yu Samsun'da ağırladı
Çerkes İş İnsanları derneği yöneticileri Muhammet Kaya, İsmail Özen, Fatih Sancar ve Sedat Uygun, Kfar Kama Belediye Başkanı Zakaria Napso'yu Samsun'a davet etti. Samsun'a gelen Belediye Başkanı Zakaria Napso, Çerkes iş insanları ile bir araya gelerek, bazı görüşme ve değerlendirmelerde bulundu. Dernek yöneticileri ile birlikte Samsun'da bir dizi temaslarda bulunan Belediye Başkanı Zakaria Napso, Kuzey Kafkasyalılar Bina Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Adige Parkı'nı ziyaret ederek Samsunlu çerkeslerle bir araya geldi. Etkinlik ve ziyaretlere Çerkes Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Yılmaz Dönmez' de eşlik etti. Çerkes İş İnsanları derneği yöneticileri, Kfar Kama Belediye Başkanı Zakaria Napso'yu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ''Dernek olarak üyelerimi için yaptığımız faaliyetlerin dışında, Dünyanın neresinde olursa olsun çerkes akrabalarımızla bağlarımızı koparmamak ve güçlendirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkan Zakaria Napso'yu Samsunlu çerkeslerle bir araya getirdik. Güzel ve anlamlı bir buluşma oldu. Bu tür etkinlikleri örf ve adetlerimizi kültürümüzü yaşatmak adına önemsiyoruz'' dediler.
Çerkes İş İnsanları Derneği, Kfar Kama (İsrail) Belediye Başkanı Zakaria Napso'yu Samsun'da ağırladı

Çerkes İş İnsanları derneği yöneticileri Muhammet Kaya, İsmail Özen, Fatih Sancar ve Sedat Uygun, Kfar Kama Belediye Başkanı Zakaria Napso'yu Samsun'a davet etti. Samsun'a gelen Belediye Başkanı Zakaria Napso, Çerkes iş insanları ile bir araya gelerek, bazı görüşme ve değerlendirmelerde bulundu.

Dernek yöneticileri ile birlikte Samsun'da bir dizi temaslarda bulunan Belediye Başkanı Zakaria Napso, Kuzey Kafkasyalılar Bina Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Adige Parkı'nı ziyaret ederek Samsunlu çerkeslerle bir araya geldi. Etkinlik ve ziyaretlere Çerkes Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Yılmaz Dönmez' de eşlik etti.

Çerkes İş İnsanları derneği yöneticileri, Kfar Kama Belediye Başkanı Zakaria Napso'yu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ''Dernek olarak üyelerimi için yaptığımız faaliyetlerin dışında, Dünyanın neresinde olursa olsun çerkes akrabalarımızla bağlarımızı koparmamak ve güçlendirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkan Zakaria Napso'yu Samsunlu çerkeslerle bir araya getirdik. Güzel ve anlamlı bir buluşma oldu. Bu tür etkinlikleri örf ve adetlerimizi kültürümüzü yaşatmak adına önemsiyoruz'' dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.