160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

COLDWELL BANKER AMAZON GÜVEN VERİYOR

SAMSUN 01.07.2022 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

COLDWELL BANKER AMAZON GÜVEN VERİYOR

Dünya’nın gayrimenkul devi Coldwell Banker’ı, AMAZON markasıyla Samsun’da temsil eden Şule Uyanık, kısa sürede sektörün öncülerinden birisi haline geldi.
Dünya’nın gayrimenkul devi Coldwell Banker’ın Samsun temsilcilerinden birisi olan ve Coldwell Banker Amazon markası ile kentte gayrimenkul alım ve satım hizmeti veren Şule Uyanık, güçlü bir ekiple alanda olduklarını belirtti.   Samsun’un, Türkiye’deki en hızlı gayrimenkul satışı ve alış merkezlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Coldwell Banker Amazon Broker’ı Şule Uyanık, “Karadeniz Bölgesinin incisi konumunda olan Samsun, merkez ilçeleri başta olmak üzere, tüm yerleşim alanlarıyla, Türkiye’nin önemli gayrimenkul merkezlerinden birisi haline geldi. Hızlı bir alışveriş trafiğinin olduğu şehirde, ev ya da arsa satmak isteyenlerin de, almak isteyenlerin de profesyonel destek alması son derece önemlidir. Biz Coldwell Banker Amazon olarak bu desteği, alanlarında uzman ekibimizle veriyoruz” dedi. Gayrimenkul sektöründe sürekli değişen fiyatlar ve lokasyonların değerleri gibi konuların son derece önemli olduğunu kaydeden Şule Uyanık, “Bizler Samsun’un her bir noktasını yakından takip ediyoruz. Satış ya da alış noktasında, en önemli ihtiyaç, doğru fiyatın belirlenmesidir. Biz doğru fiyat belirleme, lokasyon değeri hesaplama gibi alanlarda müşterilerimizi yüzde 99’luk bir başarı ile yönlendiriyoruz. Bu anlamda emlak almak ya da satmak fikri olanları bekliyoruz” diye konuştu.   Genç ve başarılı bir ekip olduklarını kaydeden Coldwell Banker Amazon Broker’ı Şule Uyanık, “Genç, başarılı ve dinamik bir ekip ile sahadayız. Derecik Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde kurduğumuz Amazon Plaza'da hizmet veriyoruz” dedi. COLDWELL BANKER AMAZON GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI Broker  Şule Uyanık Ofis Asistanı Ayşe Köse Gayrimenkul Danışmanları; Savaş Bakırcı Ümit Tel Ata Yaman Murat Uyanık İslambek Hemidov Dilek Şahiner Dila Karagöz Yiğit Türkmen Samet Çıracı Muhammet Topcu Sosyal Medya Uzmanları Yiğit TÜRKMEN Zeynep ERGOĞAN İletişim Bilgileri; https://www.cb.com.tr/tr-tr/Offices/Detail/amazon
Dünya’nın gayrimenkul devi Coldwell Banker’ı, AMAZON markasıyla Samsun’da temsil eden Şule Uyanık, kısa sürede sektörün öncülerinden birisi haline geldi.

Dünya’nın gayrimenkul devi Coldwell Banker’ın Samsun temsilcilerinden birisi olan ve Coldwell Banker Amazon markası ile kentte gayrimenkul alım ve satım hizmeti veren Şule Uyanık, güçlü bir ekiple alanda olduklarını belirtti.

 

Samsun’un, Türkiye’deki en hızlı gayrimenkul satışı ve alış merkezlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Coldwell Banker Amazon Broker’ı Şule Uyanık, “Karadeniz Bölgesinin incisi konumunda olan Samsun, merkez ilçeleri başta olmak üzere, tüm yerleşim alanlarıyla, Türkiye’nin önemli gayrimenkul merkezlerinden birisi haline geldi. Hızlı bir alışveriş trafiğinin olduğu şehirde, ev ya da arsa satmak isteyenlerin de, almak isteyenlerin de profesyonel destek alması son derece önemlidir. Biz Coldwell Banker Amazon olarak bu desteği, alanlarında uzman ekibimizle veriyoruz” dedi.


Gayrimenkul sektöründe sürekli değişen fiyatlar ve lokasyonların değerleri gibi konuların son derece önemli olduğunu kaydeden Şule Uyanık, “Bizler Samsun’un her bir noktasını yakından takip ediyoruz. Satış ya da alış noktasında, en önemli ihtiyaç, doğru fiyatın belirlenmesidir. Biz doğru fiyat belirleme, lokasyon değeri hesaplama gibi alanlarda müşterilerimizi yüzde 99’luk bir başarı ile yönlendiriyoruz. Bu anlamda emlak almak ya da satmak fikri olanları bekliyoruz” diye konuştu.

 

Genç ve başarılı bir ekip olduklarını kaydeden Coldwell Banker Amazon Broker’ı Şule Uyanık, “Genç, başarılı ve dinamik bir ekip ile sahadayız. Derecik Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde kurduğumuz Amazon Plaza'da hizmet veriyoruz” dedi.


COLDWELL BANKER AMAZON GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI

Broker 
Şule Uyanık

Ofis Asistanı
Ayşe Köse

Gayrimenkul Danışmanları;
Savaş Bakırcı
Ümit Tel
Ata Yaman
Murat Uyanık
İslambek Hemidov
Dilek Şahiner
Dila Karagöz
Yiğit Türkmen
Samet Çıracı
Muhammet Topcu

Sosyal Medya Uzmanları
Yiğit TÜRKMEN
Zeynep ERGOĞAN

İletişim Bilgileri;
https://www.cb.com.tr/tr-tr/Offices/Detail/amazon

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.