160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

DEMİRTAŞ'TAN BAYRAM KUTLAMASI

SAMSUN 09.07.2022 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

DEMİRTAŞ'TAN BAYRAM KUTLAMASI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yayınladığı Kurban Bayramı kutlama mesajında hemşerilerinin ve İslam aleminin bayramını kutlarken, belediye personelini de unutmadı.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde personeli ile bayramlaştı. Belediye çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Demirtaş, "Akraba ziyaretlerini ihmal etmeyin, tatili güzel değerlendirin" tavsiyesinde bulundu. Başkan Demirtaş "Bu fırsatı iyi değerlendirin. Bayram vesilesiyle annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum" diye konuştu. Kurban Bayramı boyunca nöbetçi ekiplerin sahada olacağına dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bayram tatili süresince, rutin hizmetlerimizin aksamaması için ekiplerimiz görev başında olacak. Nöbetçi ekiplerimiz halkımızın emrinde" dedi. Başkan Demirtaş ayrıca yayınladığı bayram mesajında tüm İlkadımlıların ve Samsunluların bayramını kutladı. Başkan Demirtaş, kutlamasında şu sözlere yer verdi; Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşanan atmosferi içinde barındıran dinimizin anlamlı günlerdir diyerek kutlama mesajına devam eden Başkan Demirtaş,” Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Güzel ilçemizin güzel insanlarıyla birlikte bir bayramı daha kutluyor olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine sağlık ve huzur getirmesini diliyor, bu duygularla,İlkadımlı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yayınladığı Kurban Bayramı kutlama mesajında hemşerilerinin ve İslam aleminin bayramını kutlarken, belediye personelini de unutmadı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde personeli ile bayramlaştı. Belediye çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Demirtaş, "Akraba ziyaretlerini ihmal etmeyin, tatili güzel değerlendirin" tavsiyesinde bulundu.

Başkan Demirtaş "Bu fırsatı iyi değerlendirin. Bayram vesilesiyle annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum" diye konuştu.

Kurban Bayramı boyunca nöbetçi ekiplerin sahada olacağına dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bayram tatili süresince, rutin hizmetlerimizin aksamaması için ekiplerimiz görev başında olacak. Nöbetçi ekiplerimiz halkımızın emrinde" dedi.

Başkan Demirtaş ayrıca yayınladığı bayram mesajında tüm İlkadımlıların ve Samsunluların bayramını kutladı. Başkan Demirtaş, kutlamasında şu sözlere yer verdi;

Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşanan atmosferi içinde barındıran dinimizin anlamlı günlerdir diyerek kutlama mesajına devam eden Başkan Demirtaş,” Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Güzel ilçemizin güzel insanlarıyla birlikte bir bayramı daha kutluyor olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine sağlık ve huzur getirmesini diliyor, bu duygularla,İlkadımlı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.