160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDEKİ BAŞKAN GÖKSEL BAŞAR

27.09.2022 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDEKİ BAŞKAN GÖKSEL BAŞAR

Bafra'da hafta sonu yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı seçiminde yarış iyiden iyiye kızışırken, kulislerde 'Göksel Başar 9 yılda ne yaptı?' sorusuna yanıt aranıyor.
Bafra'da 1 Ekim'de yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde, adaylar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mevcut başkan Göksel Başar ve başkan adayı Serdal Sefa Kocabaş, oluşturdukları listeler ile Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinde oda üyesi sanayici ve tüccar iş insanlarını ziyaret ederek, destek istiyor.   Tansiyonun yüksek olduğu seçimler öncesinde oy kullanacak iş insanları, özellikle 9 yıldır başkanlık görevini yürüten Göksel Başar'ın bu sürede neler yaptığını değerlendiriyor. Edinilen kulis bilgilerine göre Göksel Başar'ın Bafra başta olmak üzere, bölgeye ve iş dünyasına katkı sağlayamadığı konuşuluyor. Yine kulis bilgilerine göre; Göksel Başar'ın görev süresinde, Türkiye'nin en köklü odalarından birisi olan ve 120 yıla yakın süredir bölge iş insanlarını çatısı altında toplayan Bafra TSO'daki görevinde başarısız olarak değerlendirildiği ifade ediliyor.   Öte yandan oluşturduğu güçlü listeyle bölgedeki iş insanlarında heyecan oluşturduğu ifade edilen Serdal Sefa Kocabaş'ın, Bafra, Yakakent, Alaçam ve 19 Mayıs İlçelerinden önemli iş insanlarına listesinde yer verdiği görüldü. Yine iş dünyasından gelen kulislere göre, Serdaş Sefa Kocabaş'ın, seçimlere sayılı günler kala ciddi bir destek kazanarak, sandığa güçlü gideceği tahmin ediliyor.
Bafra'da hafta sonu yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı seçiminde yarış iyiden iyiye kızışırken, kulislerde 'Göksel Başar 9 yılda ne yaptı?' sorusuna yanıt aranıyor.

Bafra'da 1 Ekim'de yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde, adaylar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mevcut başkan Göksel Başar ve başkan adayı Serdal Sefa Kocabaş, oluşturdukları listeler ile Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinde oda üyesi sanayici ve tüccar iş insanlarını ziyaret ederek, destek istiyor.

 

Tansiyonun yüksek olduğu seçimler öncesinde oy kullanacak iş insanları, özellikle 9 yıldır başkanlık görevini yürüten Göksel Başar'ın bu sürede neler yaptığını değerlendiriyor. Edinilen kulis bilgilerine göre Göksel Başar'ın Bafra başta olmak üzere, bölgeye ve iş dünyasına katkı sağlayamadığı konuşuluyor. Yine kulis bilgilerine göre; Göksel Başar'ın görev süresinde, Türkiye'nin en köklü odalarından birisi olan ve 120 yıla yakın süredir bölge iş insanlarını çatısı altında toplayan Bafra TSO'daki görevinde başarısız olarak değerlendirildiği ifade ediliyor.

 

Öte yandan oluşturduğu güçlü listeyle bölgedeki iş insanlarında heyecan oluşturduğu ifade edilen Serdal Sefa Kocabaş'ın, Bafra, Yakakent, Alaçam ve 19 Mayıs İlçelerinden önemli iş insanlarına listesinde yer verdiği görüldü. Yine iş dünyasından gelen kulislere göre, Serdaş Sefa Kocabaş'ın, seçimlere sayılı günler kala ciddi bir destek kazanarak, sandığa güçlü gideceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.