160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

EMİNE NUR'DAN ACI HABER GELDİ

SAMSUN 22.07.2022 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

EMİNE NUR'DAN ACI HABER GELDİ

Samsun'un Çarşamba İlçesinde kaybolan ve 13 boyunca aranan otizmli Emine Nur Ayhan'dan kötü haber geldi! 10 yaşındaki Emine Nur'un cansız bedeni, Yeşilırmak'ta bulundu!
Samsun'un Çarşamba İlçesindeki evinin önünde oynarken ortadan kaybolan ve 13 gün boyunca her yerde aranan 10 yaşındaki otizmli Emine Nur Ayhan'ın cansız bedeni bulundu. Kaybolduğu 7 Temmuz 2022 tarihinden bu yana 83 kişilik özel ekiple aranan küçük kız için kapsamlı arama çalışmaları gerçekleştirilmişti. Son olarak Jandarma ekiplerinin arama kurtarma ekipleriyle görev yapan kadavra köpeği, küçük kızın cansız bedenini Yeşilırmak üzerinde oluşan bir adacıkta buldu.   Kaybolduğu noktadan 5 kilometre uzakta bulunan Emine Nur Ayhan'ın cesedi, polis botuyla kıyıya alınırken, buradan da Çarşamba Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yüzü tanınmayacak halde olduğu öğrenilen küçük kızın cesedi, otopsi ve dna için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.   Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma sürdürülüyor!
Samsun'un Çarşamba İlçesinde kaybolan ve 13 boyunca aranan otizmli Emine Nur Ayhan'dan kötü haber geldi! 10 yaşındaki Emine Nur'un cansız bedeni, Yeşilırmak'ta bulundu!

Samsun'un Çarşamba İlçesindeki evinin önünde oynarken ortadan kaybolan ve 13 gün boyunca her yerde aranan 10 yaşındaki otizmli Emine Nur Ayhan'ın cansız bedeni bulundu. Kaybolduğu 7 Temmuz 2022 tarihinden bu yana 83 kişilik özel ekiple aranan küçük kız için kapsamlı arama çalışmaları gerçekleştirilmişti. Son olarak Jandarma ekiplerinin arama kurtarma ekipleriyle görev yapan kadavra köpeği, küçük kızın cansız bedenini Yeşilırmak üzerinde oluşan bir adacıkta buldu.

 

Kaybolduğu noktadan 5 kilometre uzakta bulunan Emine Nur Ayhan'ın cesedi, polis botuyla kıyıya alınırken, buradan da Çarşamba Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yüzü tanınmayacak halde olduğu öğrenilen küçük kızın cesedi, otopsi ve dna için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma sürdürülüyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.