160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ERDOĞAN TOK'UN AĞABEYİ NİYAZİ TOK VEFAT ETTİ

SAMSUN 25.10.2022 - 16:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ERDOĞAN TOK'UN AĞABEYİ NİYAZİ TOK VEFAT ETTİ

Önceki dönem İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un ağabeyi Niyazi Tok, son yolculuğuna dualarla uğurladı.
Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Niyazi Tok, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. 2 kız çocuğu babası 60 yaşındaki Niyazi Tok’un cenazesi defin öncesi cenaze namazının kılınması için Büyük Cami’ye getirildi. Erdoğan Tok’un büyük üzüntü yaşadığı görülürken, Tok ailesini protokol üyeleri ve siyasiler de yalnız bırakmadı.   Erdoğan Tok'un ağabeyi Niyazi Tok’un cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Tok, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliği içerisinde Derecik Mezarlığı aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ile çok sayıda belediye başkanı ve siyasi katıldı.
Önceki dönem İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un ağabeyi Niyazi Tok, son yolculuğuna dualarla uğurladı.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Niyazi Tok, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. 2 kız çocuğu babası 60 yaşındaki Niyazi Tok’un cenazesi defin öncesi cenaze namazının kılınması için Büyük Cami’ye getirildi. Erdoğan Tok’un büyük üzüntü yaşadığı görülürken, Tok ailesini protokol üyeleri ve siyasiler de yalnız bırakmadı.

 

Erdoğan Tok'un ağabeyi Niyazi Tok’un cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Tok, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliği içerisinde Derecik Mezarlığı aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ile çok sayıda belediye başkanı ve siyasi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.