160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

İLKADIM'A 3 YENİ PAZAR YERİ

SAMSUN 22.07.2022 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

İLKADIM'A 3 YENİ PAZAR YERİ

Samsun'un İlkadım İlçesinde pazar yerine ihtiyaç duyulan bölgeleri tespit eden ve bu bölgelerle ilgili kapsamlı bir hazırlık yapan İlkadım Belediyesi, ilçeye yeni pazar yerleri kazandırmak için düğmeye bastı.
Karadeniz Bölgesinin en büyük ilçesi olan İlkadım'da, yeni pazar yerlerinin oluşturulması için düğmeye basan İlkadım Belediyesi, yeni alanların oluşturulmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Derebahçe, Kavacık,Tepecik mahallelerinde belirlenen alanlarda çizgi ve yer taksim çalışmalarına başladı. Zabıta Müdürü Şeref Sarı ve Samsun Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı'nın koordineli çalışması ile süren planlamaların ardından, yeni pazar yerinde satış yapacak pazarcıların yerleri, kura çekimiyle belirlenecek.   İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçesindeki pazar yerlerinin daha modern bir hale gelmesi için gerçekleştirdikleri çalışmalara ek olarak, yeni pazar yerlerinin belirlenmesi için de çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. Başkan Demirtaş, "İlçemiz hızla büyüyüp gelişiyor. Biz de buna uygun olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Belediye olarak hemşehrilerimizin ihtiyacına yanıt verecek projelerimiz diğer belediyelere örnek ve referans oluyor. Vatandaşlarımızın nezih ve sağlıklı ortamlarda pazar alışverişi yapmaları amacıyla Derebahçe, Kavacık, Tepecik mahallelerimizden vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yeni pazar alanlarıyla bu bölgelerin büyük bir ihtiyacını giderildi.Şimdiden pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Samsun'un İlkadım İlçesinde pazar yerine ihtiyaç duyulan bölgeleri tespit eden ve bu bölgelerle ilgili kapsamlı bir hazırlık yapan İlkadım Belediyesi, ilçeye yeni pazar yerleri kazandırmak için düğmeye bastı.

Karadeniz Bölgesinin en büyük ilçesi olan İlkadım'da, yeni pazar yerlerinin oluşturulması için düğmeye basan İlkadım Belediyesi, yeni alanların oluşturulmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Derebahçe, Kavacık,Tepecik mahallelerinde belirlenen alanlarda çizgi ve yer taksim çalışmalarına başladı. Zabıta Müdürü Şeref Sarı ve Samsun Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı'nın koordineli çalışması ile süren planlamaların ardından, yeni pazar yerinde satış yapacak pazarcıların yerleri, kura çekimiyle belirlenecek.

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçesindeki pazar yerlerinin daha modern bir hale gelmesi için gerçekleştirdikleri çalışmalara ek olarak, yeni pazar yerlerinin belirlenmesi için de çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. Başkan Demirtaş, "İlçemiz hızla büyüyüp gelişiyor. Biz de buna uygun olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Belediye olarak hemşehrilerimizin ihtiyacına yanıt verecek projelerimiz diğer belediyelere örnek ve referans oluyor. Vatandaşlarımızın nezih ve sağlıklı ortamlarda pazar alışverişi yapmaları amacıyla Derebahçe, Kavacık, Tepecik mahallelerimizden vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yeni pazar alanlarıyla bu bölgelerin büyük bir ihtiyacını giderildi.Şimdiden pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.