160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

İLKADIM'DA EĞİTİM DÖNEMİ

GÜNDEM 22.06.2022 - 11:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

İLKADIM'DA EĞİTİM DÖNEMİ

Personele yönelik düzenlenen hizmet içi seminerleri önemsediğini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetlidir” dedi.
İlkadım Belediyesi personeli, Sağlıklı Beslenme ve Ağırlık Kontrol” seminerinde sağlıklı yaşam ve beslenme konularının yanı sıra obeziteye karşı da bilgilendirildi. İlkadım Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen diyet ve sağlıklı yaşam seminerine konuşmacı olarak katılan Diyetisyen Asya Can, belediye personelini sağlıklı beslenme konusunda aydınlattı. Sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğini anlatıldığı seminerde vücudun fonksiyonlarını tam ve yeterli şekilde yerine getirebilmesi için besin öğelerinden yeterli ve dengeli miktarda alınması gerektiğini ve sağlıklı bir yaşam için dengeli beslenmenin şart olduğunu vurgulandı. Gıdaların besin değerleri ili ilgili bilgiler de aktaran Asya Can,” Bir insanın hayatı boyunca ortalama 2,5 ton yağ, 2,5 ton protein ve 14 ton karbonhidrat tüketiyor. Yetişkin bir bireyin günlük alması gereken posa miktarının ise 55 gram.Posa, kolesterolün düşmesine yardımcı olur, bağırsak sağlığını korur, doygunluk sağlar, kan şekeri kontrolünde etkilidir, obezite riskini azaltır diye konuştu. “Her bir çalışanımız bizim için kıymetli” Seminer online olarak canlı bağlanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetli. Hizmet kalitemizi bir kat daha arttırmak adına düzenlediğimiz personel eğitimlerimizin yanı sıra, çalışanlarımızın farklı konularda bilinçlenmeleri için bu tip seminerleri de önemsiyor ve uyguluyoruz” dedi.
Personele yönelik düzenlenen hizmet içi seminerleri önemsediğini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetlidir” dedi.

İlkadım Belediyesi personeli, Sağlıklı Beslenme ve Ağırlık Kontrol” seminerinde sağlıklı yaşam ve beslenme konularının yanı sıra obeziteye karşı da bilgilendirildi.

İlkadım Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen diyet ve sağlıklı yaşam seminerine konuşmacı olarak katılan Diyetisyen Asya Can, belediye personelini sağlıklı beslenme konusunda aydınlattı. Sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğini anlatıldığı seminerde vücudun fonksiyonlarını tam ve yeterli şekilde yerine getirebilmesi için besin öğelerinden yeterli ve dengeli miktarda alınması gerektiğini ve sağlıklı bir yaşam için dengeli beslenmenin şart olduğunu vurgulandı. Gıdaların besin değerleri ili ilgili bilgiler de aktaran Asya Can,” Bir insanın hayatı boyunca ortalama 2,5 ton yağ, 2,5 ton protein ve 14 ton karbonhidrat tüketiyor. Yetişkin bir bireyin günlük alması gereken posa miktarının ise 55 gram.Posa, kolesterolün düşmesine yardımcı olur, bağırsak sağlığını korur, doygunluk sağlar, kan şekeri kontrolünde etkilidir, obezite riskini azaltır diye konuştu.

“Her bir çalışanımız bizim için kıymetli”

Seminer online olarak canlı bağlanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetli. Hizmet kalitemizi bir kat daha arttırmak adına düzenlediğimiz personel eğitimlerimizin yanı sıra, çalışanlarımızın farklı konularda bilinçlenmeleri için bu tip seminerleri de önemsiyor ve uyguluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.