160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

METE KOCA'DAN SERT TEPKİ

SAMSUN 04.07.2022 - 11:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

METE KOCA'DAN SERT TEPKİ

İYİ Parti'nin Samsunlu Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Samsun'da yaşanan sağlık krizine, attığı tweet ile tepki gösterdi!
İYİ Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Samsun'da yaşanan sağlık sorununa tepki gösterdi. Aslen Samsunlu olan ve Samsun'la ilgili bir çok projenin öncülüğünü yapan Mete Koca, şehirde günlerdir yaşanan soruna, "Samsun'da büyük bir sağlık krizi yaşanıyor! Günlerdir randevu alamayan hastalar, muayene olamıyor! Şehrin tüm devlet hastaneleri kilitlenmiş durumda. Binlerce insan mağdur!" sözleriyle tepki gösterdi. Kişisel hesabından attığı tepki tweetine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Samsun Valisi Zülkif Dağlı ile İYİ Parti'li yöneticileri de ekleyen İYİ Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mete Koca, konuyla ilgili kısa da bir açıklama yaptı. Koca açıklamasında şu sözlere yer verdi; Sağlıkta devrim yapıldığı öne sürülürken, 'sistem çalışmıyor' gibi bir gerekçeyle sağlık hizmeti verememek çok büyük bir tezattır. Daha önce Sağlık Kenti Samsun açıklamalarının yapıldığını hatırlıyoruz. Sağlık kenti olduğu iddia edilen bir şehirde bir haftadır sağlık hizmeti verilemiyor. Bir sistem çöktüyse, bunun yedek sistemi yok mu? Başka ülkede olsa, beraberinde istifaları getirecek bu durum karşısında, ilgililerin üç maymunu oynaması da ayrıca ilginç, komik ve acınasıdır.
İYİ Parti'nin Samsunlu Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Samsun'da yaşanan sağlık krizine, attığı tweet ile tepki gösterdi!

İYİ Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Samsun'da yaşanan sağlık sorununa tepki gösterdi. Aslen Samsunlu olan ve Samsun'la ilgili bir çok projenin öncülüğünü yapan Mete Koca, şehirde günlerdir yaşanan soruna, "Samsun'da büyük bir sağlık krizi yaşanıyor! Günlerdir randevu alamayan hastalar, muayene olamıyor! Şehrin tüm devlet hastaneleri kilitlenmiş durumda. Binlerce insan mağdur!" sözleriyle tepki gösterdi.

Kişisel hesabından attığı tepki tweetine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Samsun Valisi Zülkif Dağlı ile İYİ Parti'li yöneticileri de ekleyen İYİ Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mete Koca, konuyla ilgili kısa da bir açıklama yaptı. Koca açıklamasında şu sözlere yer verdi;

Sağlıkta devrim yapıldığı öne sürülürken, 'sistem çalışmıyor' gibi bir gerekçeyle sağlık hizmeti verememek çok büyük bir tezattır. Daha önce Sağlık Kenti Samsun açıklamalarının yapıldığını hatırlıyoruz. Sağlık kenti olduğu iddia edilen bir şehirde bir haftadır sağlık hizmeti verilemiyor. Bir sistem çöktüyse, bunun yedek sistemi yok mu? Başka ülkede olsa, beraberinde istifaları getirecek bu durum karşısında, ilgililerin üç maymunu oynaması da ayrıca ilginç, komik ve acınasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.