160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

MUHTARLAR İSTANBUL'DA BULUŞTU

SAMSUN 30.05.2022 - 14:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

MUHTARLAR İSTANBUL'DA BULUŞTU

Samsunlu muhtarlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yer aldığı Türkiye Muhtarları El Ele Projesi İstanbul Buluşmasında katıldı.
Samsunlu muhtarlar Mustafa Öztürk, Hava Rendeci, Şerif Yavşan, İdris Yıldız, Orhan Şimşek, Erkan Levent, Sabiha Demirci ve Sündüz Artış, 'Türkiye Muhtarları El Ele Projesi' kapsamında İstanbul'da düzenlene toplantı ve etkinliklere katıldı. İstanbul Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Aktürk, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Delibalta, ilgili kurumların temsilcileri ve Türkiye’nin birçok ilçesinden köy ve mahalle muhtarı katıldı. Muhtarlar toplantının ardından Demokrasi ve Özgürlükler Adası Yassıada'yı, Ayasofya Camisi ve İstanbul'un çeşitli tarihi, kültürel ve doğal yerlerini gezme fırsatı buldu. İstanbul Buluşmasını değerlendiren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, “Türkiye Muhtarları El Ele Projesi''nin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, ''Ülke genelinden muhtarlarımızı özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan bir araya getiren bu projeyi çok önemsiyoruz. Bu tür buluşmalarla birbirimizi daha iyi tanıyor ve anlıyoruz. İstanbul Buluşmasını gerçekleştiren herkese ve buluşmamıza katılan başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya ve katılımcılara teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
Samsunlu muhtarlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yer aldığı Türkiye Muhtarları El Ele Projesi İstanbul Buluşmasında katıldı.

Samsunlu muhtarlar Mustafa Öztürk, Hava Rendeci, Şerif Yavşan, İdris Yıldız, Orhan Şimşek, Erkan Levent, Sabiha Demirci ve Sündüz Artış, 'Türkiye Muhtarları El Ele Projesi' kapsamında İstanbul'da düzenlene toplantı ve etkinliklere katıldı.

İstanbul Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Aktürk, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Delibalta, ilgili kurumların temsilcileri ve Türkiye’nin birçok ilçesinden köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Muhtarlar toplantının ardından Demokrasi ve Özgürlükler Adası Yassıada'yı, Ayasofya Camisi ve İstanbul'un çeşitli tarihi, kültürel ve doğal yerlerini gezme fırsatı buldu.

İstanbul Buluşmasını değerlendiren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, “Türkiye Muhtarları El Ele Projesi''nin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, ''Ülke genelinden muhtarlarımızı özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan bir araya getiren bu projeyi çok önemsiyoruz. Bu tür buluşmalarla birbirimizi daha iyi tanıyor ve anlıyoruz. İstanbul Buluşmasını gerçekleştiren herkese ve buluşmamıza katılan başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya ve katılımcılara teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.