160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

NECATTİN DEMİRTAŞ'A TEKNOFEST AYIBI

SAMSUN 31.08.2022 - 11:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

NECATTİN DEMİRTAŞ'A TEKNOFEST AYIBI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, açılışına katıldığı TEKNOFEST'te adı protokol listesinde yer almadığı için etkinliği vatandaşlarla birlikte takip etti. 21 ilden büyük 350 bin nüfuslu ilçenin belediye başkanına yapılan uygulama, büyük tepki gördü.
Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Samsun'da kapılarını açtı. İlk günde binlerce Samsunlunun akın ettiği TEKNOFEST açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı İsmail Demir, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile çok sayıda davetli katıldı.   Açılış programına damgasını vuran olay ise İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın protokole alınmaması oldu. Başkan Demirtaş'ın adının protokol listesinde yer almaması, kendini tanıttıktan sonra da protokole alınmak istememesi şaşkınlık yarattı. 350 bini aşan nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçelerinden olan ve 21 ilden daha fazla nüfusu bulunan İlkadım İlçesinin belediye başkanına yapılan bu ayrımcılık, sosyal medyada kısa sürede tepkilere neden oldu.   Görevliler tarafından protokole alınmayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, vatandaşlarla birlikte aynı alana geçerken, konuya ilk tepki İlkadım Belediyesi Facebook sayfasından gösterildi. TEKNOFEST hazırlıkları boyunca belediyenin tüm tanıtım ve reklam alanlarından duyuru yaparak, bu büyük organizasyona vatandaşları davet eden İlkadım Belediyesi kanadında bu durum kırgınlığa neden oldu.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, açılışına katıldığı TEKNOFEST'te adı protokol listesinde yer almadığı için etkinliği vatandaşlarla birlikte takip etti. 21 ilden büyük 350 bin nüfuslu ilçenin belediye başkanına yapılan uygulama, büyük tepki gördü.


Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Samsun'da kapılarını açtı. İlk günde binlerce Samsunlunun akın ettiği TEKNOFEST açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı İsmail Demir, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılış programına damgasını vuran olay ise İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın protokole alınmaması oldu. Başkan Demirtaş'ın adının protokol listesinde yer almaması, kendini tanıttıktan sonra da protokole alınmak istememesi şaşkınlık yarattı. 350 bini aşan nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçelerinden olan ve 21 ilden daha fazla nüfusu bulunan İlkadım İlçesinin belediye başkanına yapılan bu ayrımcılık, sosyal medyada kısa sürede tepkilere neden oldu.

 

Görevliler tarafından protokole alınmayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, vatandaşlarla birlikte aynı alana geçerken, konuya ilk tepki İlkadım Belediyesi Facebook sayfasından gösterildi. TEKNOFEST hazırlıkları boyunca belediyenin tüm tanıtım ve reklam alanlarından duyuru yaparak, bu büyük organizasyona vatandaşları davet eden İlkadım Belediyesi kanadında bu durum kırgınlığa neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.