160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ÖZLEM BAŞOĞLU'NA İKİ PARTİDEN MİLLETVEKİLLİĞİ TEKLİFİ

SİYASET 24.10.2022 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ÖZLEM BAŞOĞLU'NA İKİ PARTİDEN MİLLETVEKİLLİĞİ TEKLİFİ

Yaklaşan seçimler öncesi iki siyasi partinin ilgi odağı olan Samsun’un tanınmış simalarından eğitimci Özlem Başoğlu’na milletvekili adaylığı teklifi edildiği öğrenildi. Başarılı eğitimcinin bu tekliflere ne yanıt verdiği merak ediliyor.
Samsun’un tanınmış simalarından eğitimci Özlem Başoğlu, yaklaşan seçim dönemi öncesi siyasi partilerin ilgi odağı oldu. Samsun’da yıllardır kültürel ve sanatsal birçok çalışmaya öncülük yapan ve özellikle çocukların eğitimi üzerine başarılı işlere imza atan Özlem Başoğlu’nun siyasete girmesi ve milletvekili olması için iki siyasi partiden de teklif aldığı öğrenildi. Sosyal hayat içerisinde etkin bir yeri olan başarılı isimin siyasete girmesi yönünde iki partinin davette bulunduğu ve genel merkezler düzeyinde yapılan görüşmelerde milletvekili adayı olmasının teklif edildiği öğrenildi. Özlem Başoğlu’nun bu tekliflere ne şekilde karşılık vereceği merak konusu oldu. Halen Samsun Büyükşehir Belediyesinde Sanat Danışmanı olarak görev yapan Özlem Başoğlu daha önce Ankara Valiliği, Milli Eğitim Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi ve İl Kültür Müdürlüğünde görev yapmıştı. Samsun’un Atakum İlçesinde Alin Sanat Merkezi adlı bir sanat okulu bulunan Özlem Başoğlu, Doktor Levent Başoğlu’nun eşi ve bir çocuk annesi.
Yaklaşan seçimler öncesi iki siyasi partinin ilgi odağı olan Samsun’un tanınmış simalarından eğitimci Özlem Başoğlu’na milletvekili adaylığı teklifi edildiği öğrenildi. Başarılı eğitimcinin bu tekliflere ne yanıt verdiği merak ediliyor.

Samsun’un tanınmış simalarından eğitimci Özlem Başoğlu, yaklaşan seçim dönemi öncesi siyasi partilerin ilgi odağı oldu. Samsun’da yıllardır kültürel ve sanatsal birçok çalışmaya öncülük yapan ve özellikle çocukların eğitimi üzerine başarılı işlere imza atan Özlem Başoğlu’nun siyasete girmesi ve milletvekili olması için iki siyasi partiden de teklif aldığı öğrenildi.



Sosyal hayat içerisinde etkin bir yeri olan başarılı isimin siyasete girmesi yönünde iki partinin davette bulunduğu ve genel merkezler düzeyinde yapılan görüşmelerde milletvekili adayı olmasının teklif edildiği öğrenildi. Özlem Başoğlu’nun bu tekliflere ne şekilde karşılık vereceği merak konusu oldu.



Halen Samsun Büyükşehir Belediyesinde Sanat Danışmanı olarak görev yapan Özlem Başoğlu daha önce Ankara Valiliği, Milli Eğitim Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi ve İl Kültür Müdürlüğünde görev yapmıştı. Samsun’un Atakum İlçesinde Alin Sanat Merkezi adlı bir sanat okulu bulunan Özlem Başoğlu, Doktor Levent Başoğlu’nun eşi ve bir çocuk annesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.