160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUN SAHNE TERAS'TA KADINLAR MATİNESİ DÜZENLENİYOR

MAGAZİN 22.09.2022 - 11:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUN SAHNE TERAS'TA KADINLAR MATİNESİ DÜZENLENİYOR

Samsun'un başarılı düğün ve toplantı salonu Sahne Teras, muhteşem bir Kadınlar Matinesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Gerçekleştirdiği düğünler ve kapsamlı toplantılar ile şehrin tercih edilen markalarından birisi haline gelen Sahne Teras, geniş katılımlı bir Kadınlar Matinesi'ne hazırlanıyor.   DJ İnanç Seven ve İlkadım Kına Kızları'nın muhteşem gösterileri ile doyasıya eğlenecek olan kadınlar için bir çok farklı sürprizin de hazırlandığı Kadınlar Matinesi ile unutulmaz bir etkinliğe imza atmaya hazırlandıklarını söyleyen Sahne Teras Düğün Salonu Yöneticisi Funda Gürel, "Daha önce başarılı bir Kadınlar Matinesi gerçekleştirmiştik. O etkinliğimizin ardından gelen talepler üzerine yeniden Kadınlar Matinesi düzenlemek istedik. Şehrin düğün salonu Sahne Teras çatısı altında, uzun süre unutulmayacak bir matineyi daha gerçekleştireceğiz. DJ İnanç Seven'in muhteşem müzik performansı ve İlkadım Kına Kızlarının gösterileri eşliğinde, konuklarımız doyasıya eğlenecek. Bir çok farklı sürpriz ile süslediğimiz Sahne Teras Kadınlar Matinesini 8 Ekim 2022 Cumartesi Günü Saat: 20.00'da gerçekleştireceğiz. Biletlerimizin hızla tükenmesinden anlıyoruz ki, yoğun bir katılım olacak" dedi.   Sahne Teras'ta 8 Ekim 2022 Cumartesi Günü Saat: 20.00'da gerçekleştirilecek olan Kadınlar Matinesi için bilet satışı ve rezervasyon 0 541 236 55 23 numaralı telefondan yapılabiliyor. İsteyenler biletlerini Sahne Teras Düğün Salonundan da temin edebiliyor.
Samsun'un başarılı düğün ve toplantı salonu Sahne Teras, muhteşem bir Kadınlar Matinesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gerçekleştirdiği düğünler ve kapsamlı toplantılar ile şehrin tercih edilen markalarından birisi haline gelen Sahne Teras, geniş katılımlı bir Kadınlar Matinesi'ne hazırlanıyor.

 

DJ İnanç Seven ve İlkadım Kına Kızları'nın muhteşem gösterileri ile doyasıya eğlenecek olan kadınlar için bir çok farklı sürprizin de hazırlandığı Kadınlar Matinesi ile unutulmaz bir etkinliğe imza atmaya hazırlandıklarını söyleyen Sahne Teras Düğün Salonu Yöneticisi Funda Gürel, "Daha önce başarılı bir Kadınlar Matinesi gerçekleştirmiştik. O etkinliğimizin ardından gelen talepler üzerine yeniden Kadınlar Matinesi düzenlemek istedik. Şehrin düğün salonu Sahne Teras çatısı altında, uzun süre unutulmayacak bir matineyi daha gerçekleştireceğiz. DJ İnanç Seven'in muhteşem müzik performansı ve İlkadım Kına Kızlarının gösterileri eşliğinde, konuklarımız doyasıya eğlenecek. Bir çok farklı sürpriz ile süslediğimiz Sahne Teras Kadınlar Matinesini 8 Ekim 2022 Cumartesi Günü Saat: 20.00'da gerçekleştireceğiz. Biletlerimizin hızla tükenmesinden anlıyoruz ki, yoğun bir katılım olacak" dedi.

 

Sahne Teras'ta 8 Ekim 2022 Cumartesi Günü Saat: 20.00'da gerçekleştirilecek olan Kadınlar Matinesi için bilet satışı ve rezervasyon 0 541 236 55 23 numaralı telefondan yapılabiliyor. İsteyenler biletlerini Sahne Teras Düğün Salonundan da temin edebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.