160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

SAMSUNSPOR TANQUE İLE COŞTU!

SPOR 18.09.2022 - 18:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

SAMSUNSPOR TANQUE İLE COŞTU!

Samsunspor, kendi sahasında karşılaştığı Sakaryaspor karşısında 3-2 galip gelerek 3 puanı kaptı. Maçın yıldızı ise ikinci yarıdan sonra oyuna girerek 3 kez ağları havalandıran Tanque oldu!
Samsunspor, Spor Toto 1. Lig 6. Hafta maçında, kendi sahasında güçlü rakibi Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. 19 Mayıs Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda oyuna sonradan dahil olan Douglas Tanque, 63. dakikada attığı gol ile skoru 1-0 yaptı. 74. dakikada bir kez daha sahneye çıkan yıldız oyuncu Tanque, ikinci kez ağları havalandırarak skoru 2-0 yaptı. İkinci golden sonra ataklarını sıklaştıran Sakaryaspor, skoru eşitlemek için büyük bir mücadele içerisine girdi. 80. dakikada Sakaryasporlu Kabongo'nun golü ile 2-1 olan skor, 90. dakikada Artem'in köşe vuruşunun, Samsunsporlu Alim Öztürk'e çarpıp kaleye girmesiyle 2-2 oldu. Attığı iki gol ile Samsunspor'a can olan Tanque, uzatmalarda bir kez daha şov yaptı. Kendisinin ve takımının üçüncü golünü atan Douglas Tanque, Samsunspor'un sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı. İLK 11'LER Samsunspor: Jakub Szumski, Alim Öztürk, Ahmet Sağat, Fernando Henrique Boldrin, Arvydas Novikovas, Zeki Yavru, Ali Kaan Güneren, Mücahit Albayrak, Yusuf Abdioğlu, Kadeem Raymond Mathurin Harris Sakaryaspor: Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Kabongo Kasongo, Serkan Odabaşoğlu, Kaiyne River Woolery, Isaac Donkor, Michal Jan Nalepa, Hakan Yavuz, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Ozan Sol, Hurşit Taşçı
Samsunspor, kendi sahasında karşılaştığı Sakaryaspor karşısında 3-2 galip gelerek 3 puanı kaptı. Maçın yıldızı ise ikinci yarıdan sonra oyuna girerek 3 kez ağları havalandıran Tanque oldu!

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig 6. Hafta maçında, kendi sahasında güçlü rakibi Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. 19 Mayıs Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda oyuna sonradan dahil olan Douglas Tanque, 63. dakikada attığı gol ile skoru 1-0 yaptı. 74. dakikada bir kez daha sahneye çıkan yıldız oyuncu Tanque, ikinci kez ağları havalandırarak skoru 2-0 yaptı.


İkinci golden sonra ataklarını sıklaştıran Sakaryaspor, skoru eşitlemek için büyük bir mücadele içerisine girdi. 80. dakikada Sakaryasporlu Kabongo'nun golü ile 2-1 olan skor, 90. dakikada Artem'in köşe vuruşunun, Samsunsporlu Alim Öztürk'e çarpıp kaleye girmesiyle 2-2 oldu. Attığı iki gol ile Samsunspor'a can olan Tanque, uzatmalarda bir kez daha şov yaptı. Kendisinin ve takımının üçüncü golünü atan Douglas Tanque, Samsunspor'un sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı.


İLK 11'LER
Samsunspor: Jakub Szumski, Alim Öztürk, Ahmet Sağat, Fernando Henrique Boldrin, Arvydas Novikovas, Zeki Yavru, Ali Kaan Güneren, Mücahit Albayrak, Yusuf Abdioğlu, Kadeem Raymond Mathurin Harris

Sakaryaspor: Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Kabongo Kasongo, Serkan Odabaşoğlu, Kaiyne River Woolery, Isaac Donkor, Michal Jan Nalepa, Hakan Yavuz, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Ozan Sol, Hurşit Taşçı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.