160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

Samsunspor Taraftar Gruplarından Ali Kılıç'a Teşekkür!

SPOR 27.08.2022 - 12:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

Samsunspor Taraftar Gruplarından Ali Kılıç'a Teşekkür!

Samsunspor Taraftar Gruplar, yayınladıkları teşekkür mesajıyla, B.B. Erzurumspor deplasmanı için kendilerine destek olan belediyelere ve esnafa teşekkür etti.
B.B. Erzurumspor deplasmanı için Samsunspor Taraftar Gruplarına 7 minibüs ile ulaşım desteği veren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’a özellikle teşekkür eden Samsunsporlular, yaşanan birlik ve beraberliğin örnek olduğunu belirtti. Samsunspor Taraftar Grupları, teşekkür mesajlarını şu şekilde yayınladı; B.B. Erzurumspor deplasmanına gidecek olan Samsunspor taraftarlarına 7 minibüs ile destek vererek ulaşım katkısı sağlayan Terme Belediyesi’ne, deplasmanlarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve taraftara yiyecek ve içecek ikramında bulunan İlkadım Belediyesine, Atakum Belediyesine, Peçko Fırın’a, Şişman Börekçi’ye tüm Samsunspor Taraftar Grupları olarak teşekkür ediyoruz. Taraftarıyla, takımıyla, yönetimiyle, belediyeleriyle, esnafıyla birbirine adeta kenetlenen bu şehre, bu sene şampiyonluk gelecek. Bu birlik ve beraberlik, Samsunspor’a başarıyı, bizlere de özlediğimiz o büyük mutluluğu yaşatacak. Samsunspor Taraftar Grupları
Samsunspor Taraftar Gruplar, yayınladıkları teşekkür mesajıyla, B.B. Erzurumspor deplasmanı için kendilerine destek olan belediyelere ve esnafa teşekkür etti.

B.B. Erzurumspor deplasmanı için Samsunspor Taraftar Gruplarına 7 minibüs ile ulaşım desteği veren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’a özellikle teşekkür eden Samsunsporlular, yaşanan birlik ve beraberliğin örnek olduğunu belirtti.



Samsunspor Taraftar Grupları, teşekkür mesajlarını şu şekilde yayınladı;


B.B. Erzurumspor deplasmanına gidecek olan Samsunspor taraftarlarına 7 minibüs ile destek vererek ulaşım katkısı sağlayan Terme Belediyesi’ne, deplasmanlarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve taraftara yiyecek ve içecek ikramında bulunan İlkadım Belediyesine, Atakum Belediyesine, Peçko Fırın’a, Şişman Börekçi’ye tüm Samsunspor Taraftar Grupları olarak teşekkür ediyoruz. Taraftarıyla, takımıyla, yönetimiyle, belediyeleriyle, esnafıyla birbirine adeta kenetlenen bu şehre, bu sene şampiyonluk gelecek. Bu birlik ve beraberlik, Samsunspor’a başarıyı, bizlere de özlediğimiz o büyük mutluluğu yaşatacak.

Samsunspor Taraftar Grupları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.