160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ŞİRİNLER TARAFTAR GRUBU LİDERİ DOĞUKAN BAYRAK'TAN SAMSUNSPOR TARAFTARINA ÇAĞRI

04.08.2022 - 19:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ŞİRİNLER TARAFTAR GRUBU LİDERİ DOĞUKAN BAYRAK'TAN SAMSUNSPOR TARAFTARINA ÇAĞRI

Şirinler Taraftar Grubu Lideri Doğukan Bayrak, Samsunspor taraftarlarına çağrıda bulunarak, “Bu sene Süper Lig’e çıkacağız! Herkesi tribünlere bekliyoruz” dedi.
Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Lideri Doğukan Bayrak, yayınladığı mesajında tribüne davette bulunarak, “Bu sezon da Samsunspor’un arkasında dağ gibi duracağız. Herkesi tribüne bekliyoruz” dedi. Doğukan Bayrak açıklamasında şu sözlere yer verdi;   Büyük Samsunsporumuzun Büyük Taraftarları; Şehrimizin ortak sevdası Samsunspor’a adanmış ömürlerin ayakta tuttuğu Şirinler Taraftar Grubu olarak herkesi saygıyla, sevgiyle ve bitmek tükenmek bilemeyen Samsunspor aşkıyla selamlıyorum. Yıllardır Samsunspor sevdasıyla yoluna devam eden, tek derdi Samsunspor’un başarısı olan Şirinler Taraftar Grubu, sadece bir tribün grubu değil, Türkiye’ye mal olmuş bir spor kültürü haline gelmiştir. Bu kültürün ve büyük gücün bir parçası olan herkese teşekkür ediyorum. Şimdi yeni bir sezonun, yeni bir heyecanın ve büyük umutların başındayız. İnanıyoruz ki bu sene, dört gözle beklediğimiz ‘O SENE’ olacak. Zorlu bir sezon geçireceğiz ama bütün zorluklara rağmen, her sezon olduğu gibi bu sezonda da Samsunsporumuzun arkasında kocaman dağ gibi duracağız. Babadan oğula miras olarak gördüğümüz, taraftarı olmaktan her zaman gurur ve mutluluk duyduğumuz Samsunspor, şehrimizin birlik ve beraberlik adresi, farklı düşüncelerde yüzbinlerin ortak sevdasıdır. Bu sevdanın peşinden gitmek de bizim boynumuzun borcudur. Şirinler Taraftar Grubu olarak bizim tek bir doğrumuz var. O da Samsunsporumuzun mutlak başarısıdır. Bu başarı yolunda üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin iç dünyası, menfaatleri, planları, öncelikleri bizi ilgilendirmiyor. Biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmadık, şaşmayacağız. Tek sevdamız, tek derdimiz dün de, bugün de, yarın da, hep Samsunspor!  Bu sezon bizimle birlikte yürümek isteyen herkese kapımız da tribünümüz de sonuna kadar açıktır. Bu anlamda Passolig’i olan ve ŞİRİNLER tribününde yer alarak Samsunspor’a destek olmak isteyenlere bir çağrımız var. Passolig’iniz varsa, gelin kombine biletlerinizi biz yükleyelim. Bu büyük ailenin bir parçası olmak isteyenlere, kombine biletleri bizim hediyemiz olsun. Gücünü Türk spor kamuoyuna kanıtlamış ve rakip takımların tribünlerinin bile takdirini kazanmış olan ŞİRİNLER AİLESİ olarak bu sezona da damga vuracağız! Takımıyla, tribünüyle, yönetimiyle… Güçlü Samsun şehrinin inancıyla ve güveniyle… BİZ BU SENE SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ! Mehmet Doğukan Bayrak Şirinler Taraftar Grubu Lideri
Şirinler Taraftar Grubu Lideri Doğukan Bayrak, Samsunspor taraftarlarına çağrıda bulunarak, “Bu sene Süper Lig’e çıkacağız! Herkesi tribünlere bekliyoruz” dedi.

Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Lideri Doğukan Bayrak, yayınladığı mesajında tribüne davette bulunarak, “Bu sezon da Samsunspor’un arkasında dağ gibi duracağız. Herkesi tribüne bekliyoruz” dedi.

Doğukan Bayrak açıklamasında şu sözlere yer verdi;
 

Büyük Samsunsporumuzun
Büyük Taraftarları;

Şehrimizin ortak sevdası Samsunspor’a adanmış ömürlerin ayakta tuttuğu Şirinler Taraftar Grubu olarak herkesi saygıyla, sevgiyle ve bitmek tükenmek bilemeyen Samsunspor aşkıyla selamlıyorum. Yıllardır Samsunspor sevdasıyla yoluna devam eden, tek derdi Samsunspor’un başarısı olan Şirinler Taraftar Grubu, sadece bir tribün grubu değil, Türkiye’ye mal olmuş bir spor kültürü haline gelmiştir. Bu kültürün ve büyük gücün bir parçası olan herkese teşekkür ediyorum.

Şimdi yeni bir sezonun, yeni bir heyecanın ve büyük umutların başındayız. İnanıyoruz ki bu sene, dört gözle beklediğimiz ‘O SENE’ olacak. Zorlu bir sezon geçireceğiz ama bütün zorluklara rağmen, her sezon olduğu gibi bu sezonda da Samsunsporumuzun arkasında kocaman dağ gibi duracağız. Babadan oğula miras olarak gördüğümüz, taraftarı olmaktan her zaman gurur ve mutluluk duyduğumuz Samsunspor, şehrimizin birlik ve beraberlik adresi, farklı düşüncelerde yüzbinlerin ortak sevdasıdır. Bu sevdanın peşinden gitmek de bizim boynumuzun borcudur.

Şirinler Taraftar Grubu olarak bizim tek bir doğrumuz var. O da Samsunsporumuzun mutlak başarısıdır. Bu başarı yolunda üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin iç dünyası, menfaatleri, planları, öncelikleri bizi ilgilendirmiyor. Biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmadık, şaşmayacağız. Tek sevdamız, tek derdimiz dün de, bugün de, yarın da, hep Samsunspor! 
Bu sezon bizimle birlikte yürümek isteyen herkese kapımız da tribünümüz de sonuna kadar açıktır. Bu anlamda Passolig’i olan ve ŞİRİNLER tribününde yer alarak Samsunspor’a destek olmak isteyenlere bir çağrımız var. Passolig’iniz varsa, gelin kombine biletlerinizi biz yükleyelim. Bu büyük ailenin bir parçası olmak isteyenlere, kombine biletleri bizim hediyemiz olsun. Gücünü Türk spor kamuoyuna kanıtlamış ve rakip takımların tribünlerinin bile takdirini kazanmış olan ŞİRİNLER AİLESİ olarak bu sezona da damga vuracağız!

Takımıyla, tribünüyle, yönetimiyle…
Güçlü Samsun şehrinin inancıyla ve güveniyle…
BİZ BU SENE SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ!


Mehmet Doğukan Bayrak
Şirinler Taraftar Grubu Lideri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.