160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

TEKKEKÖY BELEDİYE BAŞKANI HASAN TOGAR İDDİALI!

SAMSUN 27.07.2022 - 11:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

TEKKEKÖY BELEDİYE BAŞKANI HASAN TOGAR İDDİALI!

Tekkeköy İlçesinde kapsamlı bir yeşil alan ve spor alanı çalışmasına başladıklarını kaydeden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 2024 yılının sonuna kadar ilçeye 100 adet spor alanı, park ve yeşil alan kazandıracaklarını söyledi.
Tekkeköy İlçesinde değişime imza atan projeleriyle dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, başlattıkları yeni çalışma programı kapsamında, ilçeye 2 yılda 100 spor alanı, park ve yeşil alan kazandıracaklarını belirterek, "İlçemizde büyük bir değişim ve gelişim var. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, her kesimden vatandaşımızı yakından ilgilendiren, sosyal, kültürel, sportif ve istihdam odaklı projeler hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda öncelikle ilçemizdeki yeşil alan sayısını arttırmak ve yeni spor alanları ile park alanları oluşturmak için düğmeye bastık. 2024 yılının sonuna kadar, Tekkeköy İlçesine 100 adet spor alanı, park ve yeşil alan kazandıracağız" dedi.    Başkan Togar, konuşmasına şu sözlerle devam etti; İlçemizin en yüksek mahallelerinden olan Zafer Köyü Mahallesindeki eski okul binamızı restore ederek Milli Eğitim ve İlçe Müftülüğümüz tarafından kursların düzenlenebileceği bir binaya dönüştürüyoruz. Burada önündeki halı sahasıyla, spor alanıyla, park alanıyla mahallemizin bütün sosyal etkinliklerinde kullanabilecekleri bir alan oluşturuyoruz. Bunun gibi Çay, Aşağıçinik, Çayleyik, Antyeri , Kirazlık, Kurtuluş  ve Yavuzlar Mahallelerimizde olmak üzere yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediğimiz 7 adet son derece konforlu ve her türlü sosyal faaliyete uygun parkları inşallah yıl sonuna kadar teslim ediyoruz.
Tekkeköy İlçesinde kapsamlı bir yeşil alan ve spor alanı çalışmasına başladıklarını kaydeden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 2024 yılının sonuna kadar ilçeye 100 adet spor alanı, park ve yeşil alan kazandıracaklarını söyledi.

Tekkeköy İlçesinde değişime imza atan projeleriyle dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, başlattıkları yeni çalışma programı kapsamında, ilçeye 2 yılda 100 spor alanı, park ve yeşil alan kazandıracaklarını belirterek, "İlçemizde büyük bir değişim ve gelişim var. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, her kesimden vatandaşımızı yakından ilgilendiren, sosyal, kültürel, sportif ve istihdam odaklı projeler hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda öncelikle ilçemizdeki yeşil alan sayısını arttırmak ve yeni spor alanları ile park alanları oluşturmak için düğmeye bastık. 2024 yılının sonuna kadar, Tekkeköy İlçesine 100 adet spor alanı, park ve yeşil alan kazandıracağız" dedi. 

 

Başkan Togar, konuşmasına şu sözlerle devam etti; İlçemizin en yüksek mahallelerinden olan Zafer Köyü Mahallesindeki eski okul binamızı restore ederek Milli Eğitim ve İlçe Müftülüğümüz tarafından kursların düzenlenebileceği bir binaya dönüştürüyoruz. Burada önündeki halı sahasıyla, spor alanıyla, park alanıyla mahallemizin bütün sosyal etkinliklerinde kullanabilecekleri bir alan oluşturuyoruz. Bunun gibi Çay, Aşağıçinik, Çayleyik, Antyeri , Kirazlık, Kurtuluş  ve Yavuzlar Mahallelerimizde olmak üzere yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediğimiz 7 adet son derece konforlu ve her türlü sosyal faaliyete uygun parkları inşallah yıl sonuna kadar teslim ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.