160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

TEKKEKÖY'DE AFAD YOLLARI YAPILDI

26.07.2022 - 11:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

TEKKEKÖY'DE AFAD YOLLARI YAPILDI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede bulunan AFAD deposuna ulaşan yolları düzenlediklerini belirterek, "Olası bir afet durumunda, bölgeye yardım ulaştırılacak olan AFAD deposuna ulaşımı daha da kolaylaştırdık" dedi.
Tekkeköy Belediyesi, ilçede sürdürdükleri yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe merkezinde de, kırsal mahallelerde geniş kapsamlı bir uygulama yaptıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, olası bir doğal afet durumunu da göz önünde bulundurarak, çalışmaları bu şekilde planladıklarını kaydetti.   Tekkeköy İlçesinde bulunan AFAD deposuna ulaşan yollarda da çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Togar, "Bölgede oluşacak her hangi bir doğal afet durumunda gerekli malzeme desteğinin sağlayacak olan ilçemizde bulunan AFAD deposunun etrafında araçların giriş çıkışını rahatlatacak gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. Tır ve ağır vasıtaların alana girişi ve çıkışında kullanılan yolların genişletilmesi, zemin sıkılaştırmasının ardından elekaltı malzeme serme çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede bulunan AFAD deposuna ulaşan yolları düzenlediklerini belirterek, "Olası bir afet durumunda, bölgeye yardım ulaştırılacak olan AFAD deposuna ulaşımı daha da kolaylaştırdık" dedi.

Tekkeköy Belediyesi, ilçede sürdürdükleri yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe merkezinde de, kırsal mahallelerde geniş kapsamlı bir uygulama yaptıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, olası bir doğal afet durumunu da göz önünde bulundurarak, çalışmaları bu şekilde planladıklarını kaydetti.

 

Tekkeköy İlçesinde bulunan AFAD deposuna ulaşan yollarda da çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Togar, "Bölgede oluşacak her hangi bir doğal afet durumunda gerekli malzeme desteğinin sağlayacak olan ilçemizde bulunan AFAD deposunun etrafında araçların giriş çıkışını rahatlatacak gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. Tır ve ağır vasıtaların alana girişi ve çıkışında kullanılan yolların genişletilmesi, zemin sıkılaştırmasının ardından elekaltı malzeme serme çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.