160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

TEKKEKÖY'DE BAHAR ŞENLİĞİ

SAMSUN 20.06.2022 - 10:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

TEKKEKÖY'DE BAHAR ŞENLİĞİ

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bahar şenliğinde vatandaşların coşkusuna ortak olarak, kültürel şölene tanıklık ettiğini ifade etti.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  '17. Geleneksel Bahar Şenlikleri'ne katılarak, vatandaşlarla biraraya geldi ve kültürel bir şölene tanıklık ettiğini söyledi. Tekkeköy İlçesinde  Karaperçin Köyü Derneği tarafından '17. Geleneksel Bahar Şenlikleri' düzenlendi. Çoşku içerisinde geçen şenlikte vatandaşlar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, çocuklar da gönüllerince eğlendi. Şenliğe katılarak, coşkuya ortak olan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Kültürel bir şölene tanıklık ettik. Bu ve bu gibi kültürel etkinliklerin yaygınlaştırılmasını temenni eder şenliğin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bahar şenliğinde vatandaşların coşkusuna ortak olarak, kültürel şölene tanıklık ettiğini ifade etti.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  '17. Geleneksel Bahar Şenlikleri'ne katılarak, vatandaşlarla biraraya geldi ve kültürel bir şölene tanıklık ettiğini söyledi.

Tekkeköy İlçesinde  Karaperçin Köyü Derneği tarafından '17. Geleneksel Bahar Şenlikleri' düzenlendi. Çoşku içerisinde geçen şenlikte vatandaşlar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, çocuklar da gönüllerince eğlendi. Şenliğe katılarak, coşkuya ortak olan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Kültürel bir şölene tanıklık ettik. Bu ve bu gibi kültürel etkinliklerin yaygınlaştırılmasını temenni eder şenliğin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.