160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

TEKKEKÖY'DE YOLLAR GÜÇLENİYOR

SAMSUN 17.08.2022 - 15:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

TEKKEKÖY'DE YOLLAR GÜÇLENİYOR

Tekkeköy İlçesinde kapsamlı bir yol çalışması programı ile hareket ettiklerini söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Yollarımız her geçen gün daha da güçleniyor" dedi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yol çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Togar, "İlçemizin dört bir yanında devam eden kapsamlı yol çalışmalarımızla ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Bu kapsamda Bakacak Mahallemizde genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri tamamlanan yolumuzda emisyonlu asfalt çalışmalarımız bitmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e ilçemizdeki çalışmaların talimatını verip yakından takip ettiği için ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim" diye konuştu.
Tekkeköy İlçesinde kapsamlı bir yol çalışması programı ile hareket ettiklerini söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Yollarımız her geçen gün daha da güçleniyor" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yol çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Togar, "İlçemizin dört bir yanında devam eden kapsamlı yol çalışmalarımızla ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Bu kapsamda Bakacak Mahallemizde genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri tamamlanan yolumuzda emisyonlu asfalt çalışmalarımız bitmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e ilçemizdeki çalışmaların talimatını verip yakından takip ettiği için ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.