160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

TEKKEKÖY ZABITASI OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK SAĞLIYOR

SAMSUN 07.10.2022 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

TEKKEKÖY ZABITASI OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK SAĞLIYOR

Tekkeköy’de zabıta okul önlerinde öğrencileri bekliyor çocuklar güvenle okullarına gidiyor.
Tekkeköy Belediyesi trafik yoğunluğu yaşanan bölgelerdeki okulları güven çemberine aldı. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler her gün okul önlerinde ve yaya geçitlerinde öğrencileri bekliyor. Okul giriş çıkış saatlerinde çocukları karşıdan karşıya geçiren, derslerinde başarılar dileyen ekipler, trafik yönünden araçların rahat hareket edebilmelerini de sağlıyor. Başkan Hasan Togar’ın talimatıyla 8 yıldır süren uygulama vatandaşlardan takdir topladı.   Tekkeköy Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kök, “8 yıldır sürdürdüğümüz bir uygulamamız var. İlçe merkezimizde özellikle ilkokulların giriş çıkış saatlerinde zabıta ekip arkadaşlarımız görev yapmaktadır. ‘Zabıta okul önlerinde çocuklar güvende’ diyerek örnek oluyoruz. Bu uygulamamızla hem öğrencilerimizin güvenle okula gidişlerini, hem de yaşanabilecek trafik yoğunluğunu önleyerek araçların rahatça hareket edebilmelerini sağlıyoruz. Halkımızın sağlığı huzuru güvenliği için denetimlerimiz aralıksız sürüyor” dedi.   Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Göreve geldiğimiz ilk gün başlatmış olduğumuz, bölgede ilk ve tek olan uygulamamız çerçevesinde trafik yoğunluğu olan okullarımız ile yaya geçitlerinde öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına gidip gelebilmeleri için belediyemiz zabıta ekipleri görevlerini rutin bir şekilde sürdürüyorlar” diye konuştu.
Tekkeköy’de zabıta okul önlerinde öğrencileri bekliyor çocuklar güvenle okullarına gidiyor.

Tekkeköy Belediyesi trafik yoğunluğu yaşanan bölgelerdeki okulları güven çemberine aldı. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler her gün okul önlerinde ve yaya geçitlerinde öğrencileri bekliyor. Okul giriş çıkış saatlerinde çocukları karşıdan karşıya geçiren, derslerinde başarılar dileyen ekipler, trafik yönünden araçların rahat hareket edebilmelerini de sağlıyor. Başkan Hasan Togar’ın talimatıyla 8 yıldır süren uygulama vatandaşlardan takdir topladı.

 

Tekkeköy Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kök, “8 yıldır sürdürdüğümüz bir uygulamamız var. İlçe merkezimizde özellikle ilkokulların giriş çıkış saatlerinde zabıta ekip arkadaşlarımız görev yapmaktadır. ‘Zabıta okul önlerinde çocuklar güvende’ diyerek örnek oluyoruz. Bu uygulamamızla hem öğrencilerimizin güvenle okula gidişlerini, hem de yaşanabilecek trafik yoğunluğunu önleyerek araçların rahatça hareket edebilmelerini sağlıyoruz. Halkımızın sağlığı huzuru güvenliği için denetimlerimiz aralıksız sürüyor” dedi.

 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Göreve geldiğimiz ilk gün başlatmış olduğumuz, bölgede ilk ve tek olan uygulamamız çerçevesinde trafik yoğunluğu olan okullarımız ile yaya geçitlerinde öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına gidip gelebilmeleri için belediyemiz zabıta ekipleri görevlerini rutin bir şekilde sürdürüyorlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.