160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

ÜZEYİR BAHADIR'DAN, MUSTAFA DEMİR'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI

SAMSUN 22.07.2022 - 08:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

ÜZEYİR BAHADIR'DAN, MUSTAFA DEMİR'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI

Samsunlu İş İnsanı Üzeyir Bahadır, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavi görecek olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Bahadır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Tekkeköy Güreş Ağası Üzeyir Bahadır, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e geçmiş olsun mesajı yayımladı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı da olan Üzeyir Bahadır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sağlık sorunları nedeniyle bir süre aramızda olamayacak olan kıymetli büyüğümüz Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir beye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Başkanımızın rahatsızlığı bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Çok değerli başkanımız Allah’ın da izniyle bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatarak aramıza dönecek ve ilimize yaptığı hizmetlere kaldığı yerden devam edecektir. Rabbim şifa versin inşallah” dedi.
Samsunlu İş İnsanı Üzeyir Bahadır, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavi görecek olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Bahadır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Tekkeköy Güreş Ağası Üzeyir Bahadır, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e geçmiş olsun mesajı yayımladı.


AK Parti İl Başkan Yardımcısı da olan Üzeyir Bahadır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sağlık sorunları nedeniyle bir süre aramızda olamayacak olan kıymetli büyüğümüz Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir beye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Başkanımızın rahatsızlığı bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Çok değerli başkanımız Allah’ın da izniyle bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatarak aramıza dönecek ve ilimize yaptığı hizmetlere kaldığı yerden devam edecektir. Rabbim şifa versin inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.